miercuri, 29 ianuarie 2014

O NOUA VIATA , PREMIERA 2 FEBRUARIE

                         I-ati indragit in „Pariu cu viata" si ii veti vedea din nou pe Alexia Talavutis si Dima Trofim intr-un nou serial difuzat la postul Acasa tv.
Destinul personajelor interpretate de Alexia si Dima evolueaza spre "O noua viata", cu tot ceea ce aduce procesul de maturizare. Acestia devin parinti in prima telenovela muzicala romaneasca, care va fi difuzata in curand, insa traumele din trecut le afecteaza povestea de dragoste si implicit casnicia, care nu are un final tocmai fericit.

Monica (Alexia) este profund marcata de evenimentele dramatice prin care a trecut. Da nastere unui copil al carui tata ar putea fi ori Dima, ori barbatul care abuzat-o sexual. O mama singura, aparent puternica, insa macinata de indoieli si regrete, Monica nu isi gaseste drumul in viata personala si nici in cea profesionala:

"Deoarece atunci cand a fost rapita a fost violata, nu este sigura ca Dima este tatal copilului ei. S-a ascuns la Paris ca sa nu fie nevoita sa faca testul de paternitate si sa riste sa-si piarda copilul. Monica se refugiaza in sentimentul de mama", spune Alexia.

La prima vedere, Dima pare un tip zapacit si superficial, un artist care viseaza la o cariera muzicala de succes. Se afla mereu in cautarea unei noi cuceriri, nu o poate uita pe Monica: "In momentul in care afla ca este tata, el incearca sa o recucereasca pe Monica doar pentru ca el crede cu tarie ca un copil trebuie sa creasca alaauri de ambii parinti", spune Dima.

Telespectatorii pot fi la curent cu ultimele noutati despre prima telenovela muzicala romaneasca, "O noua viata", pe pagina oficiala de Facebook a productiei.

Continuarea telenovelei "Pariu cu viata" va aduce multa muzica si personaje noi. Sara va schimba perucile in fiecare episod, iar Dima va fi foarte comic.

Personajele Anca și Vlad se află în față unui nou început, iar iubirea lor va trebui să treacă peste încercări grele: "€œAnca își pierde parțial memoria în urma unui accident de motocicletă. Amintirile se opresc înaintea începerii poveștilor din "€œPariu cu viaţa". Andrei este fratele ei, nu o cunoaște pe Ioana și nu știe cine este Vlad. La începutul telenovelei, personajele noastre nu au nici o legătură cu Criss și Vlad. Greu, dar tare frumos", dezvăluie Criss. Vlad, romantic incurabil, îndrăgostit și în același timp sfâșiat de durere, decide să dispară din viața iubitei sale pentru că e convins că e vinovat de provocarea accidentului: "Vlad se angajează la un depozit și cântă pe stradă. Deși a hotărât să iasă din viața ei, soarta decide să îi aducă impreuna", adaugă Vlad Gherman. Nici cuplul format din Ioana şi Andrei nu va fi ferit de greutăţi în noul serial "O nouă viaţă". "Ioana se întoarce de la Paris, unde a fost plecată împreună cu Monica. Află că sora ei are amnezie și nu-și mai aduce aminte de ea. Ioana simte că nu-și mai găsește locul în viața familiei ei. Ioana și Andrei au o relație fericită, însă lucrurile iau o întorsătură neasteptată. Dar cum vor evolua lucrurile, vă las pe voi să descoperiți", declară Alina Eremia. Dorian Popa ajunge în pragul depresiei: "La începutul proiectului, Andrei își deschide un studio de înregistrări împreună cu Dima și Cristi pentru că vrea să transforme muzica din vocație în afacere. Suferă un șoc în momentul în care află că un personaj malefic intervine între el și Ioana", spune Dorian Popa, potrivit Tv Mania.

P.S o sa postez rezumatul episoadelor aici , doar pe acest site ... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu