joi, 20 februarie 2014

Natura ne cere ajutorul

                         Natura ne cere ajutorul ! 
Ne simtim bine intr-o padure la iarba verde in compania prietenilor, ne bucuram de verdele crud al primaverii si totusi nu respectam natura. Avem un egoism fioros si un dezinteres total pentru ce lasam in urma noastra. Putini sunt cei care isi strang gunoaiele dupa ce pleaca de la picnic si nu lasa un dezastru ecologic in urma. Putini sunt cei care se duc cu bicicleta la serviciu, desi asta le-ar face bine propriei sanatati, dar in primul rand mediului inconjurator. Nu domne noi suntem comozi si vrem sa ne simtim bine. Dar cat de bine ne facem de fapt prin aceste alegeri? Raspunsul ar trebui sa ne intereseze totusi. Pana la urma noi inspiram aer poluat, intoxicam putinii copaci care ne-au mai ramas cu deseuri si subtiem stratul de ozon cu buna stiinta.
De partea cealalta sunt cei care demareaza diverse proiecte de mediu, se lupta sa gaseasca sponsori si se implica activ in strangerea deseurilor.
Orice mare companie care se respecta si care intr-un fel vrea sa-si intareasca imaginea, are un buget dedicat proiectelor de mediu. Exista o concurenta chiar si aici. Se dau si premii companiilor care au proiecte cu rezultate importante si vizibile.
Din pacate e ca o lupta contra morilor de vant. Unii se chinuie sa stranga gunoaiele cu manusile in maini si altii isi vad in continuare de nesimtirea lor . Ar trebui sa li se dea niste amenzi usturatoare acelora care nu respecta natura. Ministrul Mediului e momentan ocupat cu alte treburi. Trebuie sa incaseze banii care vin din Rosia Montana de la Gold Corporation. E chiar asa greu sa avem bun simt?

Un comentariu:

  1. Slots - Dr. MCD
    Slot Machines. Slots. This website 광명 출장샵 uses cookies. You agree to this 파주 출장안마 by using this site. 충청남도 출장안마 You 공주 출장샵 may also find information about our 상주 출장마사지 marketing and other factors.

    RăspundețiȘtergere